Zrenjaniin- Hit komedija „Dobro došli u Srbiju“ za čije izvođenje interesovanje ne prestaje biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 12. aprila. Predstava počinje u 20 časova.

U naslovnoj ulozi je Dragan Gagi Jovanović, koji potpisuje i scenario i režiju predstave. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara.

Dragan Jovanović čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu, pokazuje svoj jedinstveni komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji – pokazujući sve njene nepravdeno zapostavljene vrednosti i lepote.

Nadamo se da ćete uživati u ovom neobičnom putovanju i tako da ćete biti u grupi 80.000 zadovoljnih „putnika“ u publici – koji su do sada pogledali ovu predstavu. Predstava traje 120 min.

Pored Dragana Jovanovića u predstavi igraju: Ađela Jovanović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Bojana Matović, Jovana Ćirić, Milica Miletić i Nina Nešković.