Sport- U 19.kolu Premijer futsal lige Srbije futsaleri SAS-a u Novoj hali sportova remizirali su rezultatom 4: 4  sa ekipom Metalac Kolorado. 

Poveli su gosti u 2.minutu golom Nikolića, a isti igrač je ponovo bio strelac za Metalac u 9.minutu. Domaći sastav je posle kombinacije Kulića i Vukoja smanjio na 1:2 u 12. minutu. Istu kombinaciju videli  smo u 23.minutu, Kulic asistira i  Vukoje pogađa za 2:2. Zrenjaninci su napravili totalni preokret sve u režiji Vukoja koji postiže het trik. Nije dugo trebalo gostima koji su u 27.minutu iskosa gotovo iz mrtvog ugla preko Rakića izjednačili na 3:3. Sasovci su potvrdili svoju klasu golom Marinkovića u 33.minutu za vođstvo 4:3. Prestrogom odlukom sudija gosti su iz kaznenog udarca sa 10 metara pet sekundi pre kraja meča golom Rakića izjednačili na konačnih 4:4.

SAS: Radić, Kulić, Vukoje, Marinković, Radenković, Škorić, Živanov, Mandić, Milićev, Delić, Rašić. Trener: Milivoj Sima Batinica.

KMF Metalac Kolorado: Teofilović, Rakić, Vukašinović, Nikolić, Lalić, Maksimović, Spasojević, Milanković, Sredojević, Nikolić. Trener : Vuksanović Ivan.

U sledećem kolu, 14. aprila  od 20 časova, ekipa SAS-a igra protiv ekipe Deus. Rol. Mošić iz Sremske Mitrovice.

 

Izvor: Nenad jonjev