Politika- Kandaidat građana za predsednika Saša Janković dolazi u Zrenjanin da razgovara sa našim sugrađanima i sugrađankama, ali ne dolazi sam.

 

U sredu, 22. marta, od 19 časova, na bini u Kulturnom centru će mu se pridružiti još pet poznatih ličnosti koje su ga podržale u kampanji jer nam je svima cilj isti – da živimo u uređenoj državi gde su pravila ista za sve i unapred poznata.

Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije, pojasniće nam zašto je izjavio da će „go i bos“ da podrži Jankovića, a potom ćemo imati priliku da čujemo i Branislava Trifunovića, svima nama dobro poznatog iz filmova „Jesen stiže, dunjo moja“, „Pogled sa Ajfelovog tornja“, „Sedam i po“ i „Stado“. Pred zrenjaninskom publikom govoriće i ništa manje važna rok legenda Nikola Čuturilo – Čutura, gitarista grupe Riblja čorba; Dušan Petričić, karikturista i ilustrator; ali i Dušan Teodorović, akademik .

  

Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane građane da nam se pridruže na konvenciji 22. marta, uživo čuju šta je to što Saša Janković ima da kaže o aktuelnom stanju u našoj državi i kako će on obavljati funkciju predsednika države, ali i mnogobrojne istaknute ličnosti koje ga podržavaju, kojih će mnogo više biti u publici nego na bini- istakli su Alisa Kockar i Aleksandar Jankov iz Izbornog štaba Saše Jankovića u Zrenjaninu.