Sport -BK Petrovgrad  učestvovao je na reviji boksa u Novom Sadu  sa četvoro takmičara, od kojih je najuspešniji bio pionir Branislav Đukić. On je u svom debitantskom nastupu blistao protiv vršnjaka iz Rume i ujedno proglašen za najboljeg pionira pomenutog takmičenja.

Takođe debitantski nastup je imao i Uroš Zarin u juniorskoj konkurenciji, gde je u diskutabilnoj odluci sudija izgubio meč, ali je pokazao veliki potencijal, talenat i perspektivu u boksu.
Treci takmičar je bila Zorana Nikolić i ona je imala meč protiv iskusne  reprezentativke Crne Gore, koji je proglašen nerešenim rezultatom. Četvrti takmičar je bio senior Stanimir Đurović koji nije imao protivnika.
Pomenutu četvorku su vodili Stevan Čizmić i Srđan Evđenić, dok je Milan Piperski bio na drugom takmičenju u Lazarevcu u svojstvu seniorskog trenera reprezentacije Srbije, gde se održavao meč selekcije Bugarske i Srbije, koji se završio nerešenim rezultatom 8:8.
Bokserski klub Petrovgrad nastavlja sa upisom u školu boksa potpuno besplatno svakim radnim danom od 20h na zapadnoj tribini gradskog stadiona i svi ste pozvani- istakao je predsednik kluba Milan Piperski.