Zrenjanin- Kulturni centar Zrenjanina prikazuje najnovije filmske hitove u prostoru bivšeg bioskopa  Cinema.

Pogledajte filmski repertoar  za predstojeći vikend.

OD PETKA, 7. APRILA DO NEDELjE, 9. APRILA

FILM – „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“

Od petka, 7. aprila do nedelje, 9. aprila u prostoru bivšeg bioskopa Cinema emituje se animirani film – „Štrumpfovi: Skriveno selo“/ The Smurfs: The Lost Village. Režija: Kelly Asbury. Film traje 90 minuta i sinhronizovan je na srpski jezik. Poznati crtani junaci, u svom stilu, vraćaju se na veliko platno – bolji nego ikad. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će uz pomoć tajanstvene mape i u pratnji svojih prijatelja – Trape, Kefala i Grubera „upasti“ u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima naši omiljeni junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

Domaći glumci koji su sinhronizovali film/pozajmili glasove su: Dragan Vujić Vujke je Gragamel, Tamara Aleksić – Štrumpfeta, Slobodan Boda Ninković je u ulozi Velikog Štrumfa, Bojan Perić je Kefalo a Srđan Timarov – Gruber…

U petak, 7. aprila film se emituje od 16 i od 18 časova. U subotu, 8. aprila od 16 a u nedelju, 9. aprila od 18 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

PETAK, 7. APRIL I SUBOTA, 8. APRIL

FILM: „LEPOTICA I ZVER“

Film: „Lepotica i zver“/Beauty and the Beast – prikazuje se u petak, 7. aprila u bioskopu Cinema – Kulturni centar Zrenjanina od 20 časova i u subotu, 8. aprila od 18 časova. Filmska publika ima priliku da pogleda najnoviju verziju bajke i igrane adaptacije animiranog klasika uz veliki broj muzičkih numera. Film je sinhronizovan na srpski jezik, režirao ga je Bil Kondon a igraju Ema Votson (Bela), Den Stivens (Zver), Luk Evans (Gaston), Ema Tomson (čajnik) i dr. Filmski žanr – fantazija. Film traje 132’.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

SUBOTA, 8. APRIL I NEDELjA, 9. APRIL

DOMAĆI FILM – „AFTERPARTI“/AFTERPARTY

Domaći film „Afterparti“ prikazuje se u subotu, 8. i nedelju, 9. aprila u bivšem bioskopu Sinema u terminu od 20 časova. Filmsku režiju i scenario potpisuje Luka Bursać. Igraju: Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević. O filmu se navodi da je Bursać napravio satiričnu tragediju i hroniku jedne generacije i predstavio je kroz milje beogradskog klabinga u kom estradizovani kič postaje reprezent „srpskog sna“. Glavni lik – Marko-Mare je čovek rastrzanih strasti, harizmatičan i ambiciozan. Radi u poznatom beogradskom klubu i mašta da postane glumac. Pored ludog noćnog provoda, često odlazi na kastinge i snima sve što mu se ponudi…

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

NEDELjA, 9. APRIL

 

PORODIČNA ANIMIRANA KOMEDIJA

 

FILM: „USKRŠNjI ZEKA: ČUVAR ZLATNOG JAJETA“

Film: „Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta“ biće prikazan u bivšem bioskopu Sinema u nedelju, 9. aprila od 16 časova. Film je snimljen po romanu iz 1924. g. – „Škola za zečeve“. Današnjim mališanima na zanimljiv i moderan način prenosi univerzalnu poruku da pod ovim Suncem ima mesta za sve. Reč je o porodičnoj animiranoj komediji. Maks – gradski zec, „zarobljen je“ u školi za zečeve – skrivenom mestu na kojem sa svojim krznenim drugarima od porodice lisica krije najvažniju od svih dragocenosti – uskršnje jaje.

Cena ulaznice je 250 dinara.