Politika- Odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini grada Zrenjanina nedavno su organizovali akciju podele pobedničkog broja „Informatora“ i tom prilikom razgovarali sa našim sugrađanima i razmenjivali utiske o stranačkim dešavanjima na svim nivoima.

Veliki broj Zrenjaninaca koji je posetio štandove predstavlja jasnu potvrdu da naši građani podržavaju rad Srpske napredne stranke i istovremeno se interesuju za stranačke aktivnosti.

Predsednica odborničke grupe Danijela Tubin je istakla da će se akcije ovakvog tipa nastaviti u narednom periodu i dodala da je to idealna prilika da kroz razgovor sa sugrađanima čujemo njihovo mišljenje o stranačkim aktivnostima u prethodnom periodu, ali i nove predloge i ideje.

 

„ Nakon predsedničkih izbora vraćamo se stranačkim aktivnostima i obavezama zbog kojih smo izabrani za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina. U današnjem neposrednom kontaktu sa građanima smo iskoristili priliku da im uručimo najnoviji broj glasnika Srpske napredne stranke na čijim stranicama mogu da se informišu o mnogobrojnim stranačkim dešavanjima na teritoriji cele Srbije“ – istakla je Tubin.