Zrenjanin- Švajcarska kompanija „Consulteer“ juče je proslavila treći rođendan i svečano otvorila novi prostor „Co-working“ u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 5.

Promotivnim filmom  prisutni su  detaljnije upoznati sa radom kompanije, nakon kojeg je u ime  grada Zrenjanina pomoćnik gradonačelnika Duško Radišič  održao uvodnu reč. Prezentaciju o kompaniji Consulteer održao je jedan od vlasnika kompanije Consulteer gospodin Dragoslav Milovanović, a prezentaciju na engleskom održao gospodin Maurus Riedweg, vlasnik i osnovač kompanije Consulteer.

 

 

 

Kompanija “Konsaltir“ iz Zrenjanina osnovana je juna 2014. godine, a bavi se razvojem softvera sa naglaskom na BigData aplikacije, kao i razvojem mobilnih i web aplikacija.

 

-Tokom tri godine postojanja kompanija „Consulteer“ je porasla do nekih 14 zaposlenih ljudi koji su svi iz Zrenjanina, tako da ističemo lokal patriotizam. Nadam se da ćemo u budućnosti još više da rastemo i da ćemo pružiti priliku mnogim mladim ljudima da rade kao programeri- rekao je Robert Jeneji tehnički direktor kompanije „Consulteer“.

 

Kompanija Consulteer  se bavi inovacijama u IT svetu i njihova softverska rešenja čine poslovne odluke lakšim i bržim. Bavi se razvojem softvera sa naglaskom na Big Data Applications, Mobile Application Development and Web i Multichannel Solutions.