Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „AFTERPARTI“/AFTERPARTY koji će se emitovati  u nedelju, 9. aprila, u prostoru bivšeg bioskopa Cinema.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

DOMAĆI FILM – „AFTERPARTI“/AFTERPARTY

Domaći film „Afterparti“ prikazuje se u subotu, 8. i nedelju, 9. aprila u bivšem bioskopu Sinema u terminu od 20 časova. Filmsku režiju i scenario potpisuje Luka Bursać. Igraju: Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević. O filmu se navodi da je Bursać napravio satiričnu tragediju i hroniku jedne generacije i predstavio je kroz milje beogradskog klabinga u kom estradizovani kič postaje reprezent „srpskog sna“. Glavni lik – Marko-Mare je čovek rastrzanih strasti, harizmatičan i ambiciozan. Radi u poznatom beogradskom klubu i mašta da postane glumac. Pored ludog noćnog provoda, često odlazi na kastinge i snima sve što mu se ponudi…

Cena ulaznice je 250 dinara.