Zrenjanin- Program Kulturnog centra Zrenjanina za narednu nedelju.

NEDELjA, 9. APRIL
BERZA GRAMOFONSKIH PLOČA
U nedelju, 9. aprila u Kulturnom centru Zrenjanina od 10 do 14 časova biće održana BERZA GRAMOFONSKIH PLOČA (prodaja, zamena, kupovina). Informacije: 061/2952592.
PONEDELjAK, 10. APRIL
TRIBINA
Tribina – „Kultura i tržište“ biće održana u ponedeljak, 10. aprila u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Govore: Boris Liješević, pozorišni reditelj i Igor Štiks – filozof i pisac. Moderator tribine je Miroslav Samardžić.
UTORAK, 11. APRIL
TRIBINA
U utorak, 11. aprila u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 19 časova biće održana tribina pod nazivom – „Eleusinske misterije u antičkoj Grčkoj“. Uvodničar je Dimitrije Mihajlović, istoričar a moderator tribine je Miroslav Samardžić.
SREDA, 12. APRIL
POZORIŠNA PREDSTAVA
„DOBRO DOŠLI U SRBIJU“

Hit komedija „Dobro došli u Srbiju“ za čije izvođenje interesovanje ne prestaje biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 12. aprila. Predstava počinje u 20 časova. U naslovnoj ulozi igra Dragan Gagi Jovanović, koji potpisuje i scenario i režiju predstave. Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara. #Dragan Jovanović čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu, pokazuje svoj jedinstveni komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji – pokazujući sve njene nepravdeno zapostavljene vrednosti i lepote. Nadamo se da ćete uživati u ovom neobičnom putovanju i tako da ćete biti u grupi 80.000 zadovoljnih „putnika“ u publici – koji su do sada pogledali ovu predstavu. Predstava traje 120’. Pored Dragana Jovanovića u predstavi igraju: Ađela Jovanović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Bojana Matović, Jovana Ćirić, Milica Miletić i Nina Nešković.

SREDA, 12. I ČETVRTAK, 13. APRIL
FILM:„MADAM BOVARI“

Film „Madam Bovari“ (1949) biće emitovan u sredu, 12. i četvrtak, 13. aprila od 20 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Film je adaptacija istoimenog klasičnog romana Gustava Flauberta. Igraju: Dženifer Džons, Džejms Mejson, Van Heflin. #Ulaz na projekciju je besplatan.