Zrenjanin- Za utorak 11.04.2017. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije na elektro mreži u Belom Blatu u vremenskom periodu od 9 do 13 časova, kao i u naseljenom mestu Melenci u periodu od 8 i 30 do 13 časova. Za vreme radova EPS-a doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovim naseljenim mestima.

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u Belom Blatu i Melencima u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Vodotoranj u Melencima je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste.

Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike ovog naseljenog mesta da vodu štede i koriste samo za najosnovnije potrebe da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane EPS-a.
Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja u oba naseljena mesta.
Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.