Sport- Na pojedinačnom prvenstvu Srbije za juniore u olimpojskom boksu koje se održavalo u Kragujevcu od petka 12. do nedelje  14. maja kada je bilo finale, bokserski klub Petrovgrad je učestvovao sa 4 takmičara (dve u ženskoj i dvoje u muškoj konkurenciji) i osvojio dve titule šampiona Srbije.

Aleksandra Rapajić zvanično najbolja bokserka Srbije za 2016. godinu po izboru bokserskog saveza Srbije je potvrdila svoj kvalitet i u kategoriji velter (66kg) osvojila zlatnu medalju za 2017. godinu prvenstvu Srbije.
Gardijan Narandžic (učesnik evropskog prvenstva prošle godine) je takođe potvrdio talenat i postao drugi put državni prvak u najtežoj, apsolutnoj kategoriji u uzrastu juniora.
Zorana Nikolić nažalost nije imala konkurenciju u svojoj kategoriji pa se nije ni takmičila dok je četvrti predstavnik zrenjaninskog Petrovgrada izgubio u četvrtfinalu od domaćeg boksera prošlogodišnjeg prvaka Srbije. Ekipu je vodio iskusni trener Stevan Čizmić, a stručni rad su doprineli takođe trener Srđan Evđenic i Milan Piperski.
Zadovoljni uspehom nastavljamo sa radom sa mladim devojčicama i dečacima potpuno besplatno, a upis je moguć od ponedeljka do petka od 20h na istocnoj tribini Gradskog stadiona- istakao je Milan Piperski.