Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „PIRATI SA KARIBA: SALAZAROVA OSVETA“ koji će se emitovati  u subotu, 27. maja, u  bioskopu CINEMA KCZR.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

SUBOTA, 27. MAJ 2017.
FILM: „PIRATI SA KARIBA: SALAZAROVA OSVETA“

U subotu, 27. maja na repertoaru bioskopa Sinema KCZR je najnovija akciona avantura – „Pirati sa Kariba: Salazarova osveta“/Pirates of the Caribbean Salazars Revange. Film se prikazuje u terminima od 18 i od 20.30 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.

U novom nastavku čuvenog filmskog serijala, Džoni Dep se vraća na veliko filmsko platno u dobroj poznatoj ulozi anti-heroja Džeka Speroua. Kapetana Džeka očekuju smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazerom /Havijer Bardem/ koji su pobegli iz Đavoljeg trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru a posebno Džeka.