Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film  „SVE, BAŠ SVE“ koji će se emitovati  u nedelju, 21. maja, sa početkom u 18 časova u  bioskopu CINEMA KCZR.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

 

FILM – „SVE, BAŠ SVE“
/Subota, 20. i nedelja, 21. maj/

U bioskopu Sinema KCZR u subotu, 20. i nedelju, 21. maja na repertoaru je romantična drama – „Sve, baš sve“/Everything, Everything. Film se prikazuje u terminu od 18 časova.

Snimljen po bestseleru Nikol Jun. Režija: Stella Meghie. Igraju: Amanda Stenberg, Nick Robinson, Ankika Noni Rose. Glavna junakinja boluje od retke bolesti koja je uslovljava da ne može da napusti prostor svoje kuće. Jedino okruženje su joj majka – lekarka i medicinska sestra. Okolnosti se menjaju dolaskom novih komšija i njena priča tek tada počinje. Zaljubljuje se u momka koji je spreman da žrtvuje sve, baš sve kako bi ona bar jedan dan živela van uobičajenog obrasca.

Cena ulaznice je 250 dinara.