Zrenjanin- Pogledajte repertoar bioskopa CINEMA KCZR za predstojeći vikend.

FILM – „MALI ŠEF“ –

/Od petka, 19. do nedelje, 21. maja/

U bioskopu Cinema KCZR u petak, 19, subotu, 20. i nedelju, 21. maja u terminu od 16 časova prikazuje se film: „Mali šef“/The Boss Baby. #Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio „on“ novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu – koja je ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin dok u domaćem izdanju pored Srđana Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Kako se navodi reč je o emitivnoj komediji o važnosti porodice.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

FILM – „OSMI PUTNIK: KOVENANT“
/Od petka, 19. do nedelje, 21. maja/

U bioskopu Sinema KCZR od petka, 19. do nedelje, 21. maja prikazuje se film: „Osmi putnik – Kovenant“/Alien: Covenant. U petak u terminu od 18 i 20.30, a u subotu, 20. i nedelju, 21. maja u terminu od 20.30 časova.

Tvorac/režiser (Ridli Skot) popularne i rado gledane franšize još jednom se, u šestom nastavku, vraća zastrašujućoj priči i monstruoznom stvorenju. Posada kolonijalnog broda – „Kovenant“ zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva da svet koji deluje kao izgubljeni raj je ustvari mračna i opasna stvarnost. Igraju: Majkl Fasbender, Ketrin Voterson, Džejms Franko i dr.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

FILM – „SVE, BAŠ SVE“
/Subota, 20. i nedelja, 21. maj/

U bioskopu Sinema KCZR u subotu, 20. i nedelju, 21. maja na repertoaru je romantična drama – „Sve, baš sve“/Everything, Everything. Film se prikazuje u terminu od 18 časova.

Snimljen po bestseleru Nikol Jun. Režija: Stella Meghie. Igraju: Amanda Stenberg, Nick Robinson, Ankika Noni Rose. #Glavna junakinja boluje od retke bolesti koja je uslovljava da ne može da napusti prostor svoje kuće. Jedino okruženje su joj majka – lekarka i medicinska sestra. Okolnosti se menjaju dolaskom novih komšija i njena priča tek tada počinje. Zaljubljuje se u momka koji je spreman da žrtvuje sve, baš sve kako bi ona bar jedan dan živela van uobičajenog obrasca. Cena ulaznice je 250 dinara.