Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ove nedelje, u okviru akcije „Udomi, ne kupuj“, predstavljaju nam pse Milku i Čarlija.

Promenite život napuštene životinje i pružite im dom u kojem će ostati zauvek!

Ove nedelje Georgina zvana Milka i Čarli traže svoj dom odvojeno ili zajedno. 

Milka i Charli. U nesreći se sreli, druže se i čuvaju dom do svog pravog i dobrog udomljavanja. Pomozite nam da im ga pronađemo.
-Moje dve nesretne njuske. Imaju sve. A, sta je sve? Krov nad glavom, bez kog će uskoro ostati, hranu, vodu, adekvatnu veterinarsku pomoć u svakom potrebnom trenutku. Ali to se ne zove dom. Nemaju ljude koji će ih voleti kao svoje. Ja ih volim -privremeno. Može li se to tako reći? Ne, ja ću ih u srcu nositi do kraja života. Sad radim oko njih sve što treba, obezbeđuem im sve sto treba, ali oni nisu MOJI, ne mogu da budu moji. ČIJI ĆE DA BUDU? Milka je bila pronađena ostavljena u njivama pored puta u dosta lošem stanju, dok je Čarli jako dugo lutao gradom i lošem i zanemarenom stanju, svaka kost mu se videla… Sada su se u potpunosti oporavili i spremni su za svoje domove. Ne kupuj, udomi za ljubav“, poručuje žena dobrog srca koja ih sada čuva.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

Ne kupuj, udomi i spasi jedan život!

Ukoliko niste u mogućnosti da ga udomite, podelite tekst i povećajte šansu da što pre bude udomljen!
Pomoć u vidu  hrane je dobrodošla.

Ukoliko želite da udomite Milku ili Čarlija ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem  FACEBOOK I INSTAGRAM PROFILA

Ljubitelji životinja i prirode Zelene Šape je grupa volontera koja se okupila sa ciljem da zaštiti napuštene životinje i da očuva životnu sredinu, pa su tako „Zelene šape“ i zvanično osnovane 9. aprila 2017. godine.

KONTAKT

zeleneshape@gmail.com