Zrenjanin- JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin je preduzeće koje se prevashodno bavi uslužnim delatnostima, zbog čega je od izuzetne važnosti da korisnici budu zadovoljni uslugama koje im to preduzeće pruža, kao i uslugama koje im mogu staviti na raspolaganje. Želja ovog preduzeća je da podseti korisnike da ukoliko nisu zadovoljni pruženom uslugom svoju reklamaciju mogu uložiti pismenim putem (putem pošte na adresu Beogradska 17, Zrenjanin), putem telefona na br.023/523-640 ili pozivanjem besplatno na broj 0800-000-023, lično dolaskom u preduzeće (popunjavanjem Reklamacionog zapisnika), kao i putem web prezentacije Čistoće koji se nalazi na web adresi www.jkpciz.co.rs., a na isti način mogu da postave i pitanja.

Forma za unos reklamacija i poruka je vrlo jednostavna. Odabere se opcija iz sadržaja prezentacije –Reklamacije/Pitanja i nakon toga odabere vrsta poruke (Reklamacija ili Pitanja), a onda se popunjavaju zahtevana polja. Bez obzira na koji način je reklamacija izjavljena, služba za rešavanje reklamacija svaku primljenu reklamaciju odmah uzima u rešavanje i o osnovanosti reklamacije u kratkom roku obaveštava njenog podnosioca. Sve reklamacije rešavaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrašača i u vremenskom periodu predviđenom ovim zakonom.

Osavremenjavajući način komunikacije sa korisnicima svojih usluga, stavljajući akcenat na ekspeditivnost u rešavanju reklamacija korisnika usluga, mi pokazujemo koliko nam je bitno zadovoljstvo korisnika naših usluga, a isto tako i da uvažavamo svaku njihovu sugestiju i primedbu-  istakla je Danijela Tančić, PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.