Zrenjanin-U JKP „Čistoća i zelenilo“ u utorak  su stigli novi metalni kontejneri zapremine 1,1 m3. U narednim danima, kontejneri biće postavljeni na mestima gde je potreba za njima najneophodnija.

Obzirom da smo preduzeće koje se bavi održavanjem komunalne higijene u gradu, u našem radu težimo podizanju kvaliteta usluga koje pružamo  građanima. Zbog toga želimo da posude za odlaganje komunalnog otpada, odnosno kontejneri, koji su postavljeni po gradu budu ispravni, a kontejnerska mesta čista. U toku ove nedelje stigli su nam  novi metalni  kontejneri zapremine 1.1 m3. U pitanju su visokokvalitetni kontejneri izrađeni od pocinkovanog lima i što je vrlo važno otporni su na visoke temperature. U martu mesecu smo jedan deo pohabanih kontejnera u centru grada, odnosno plavoj zoni, zamenili novim. Prošle godine, 100 novih metalnih  kontejnera postavili smo u ulici Laze Kostića, naselju 4.juli, u MZ Sonja Marinković, MZ Veljko Vlahović, u ul.Vojvode P.Bojovića i na  drugim lokacijama u gradu- – rekla je Danijela Tančić, pr JKP“Čistoća i zelenilo“.

-U narednom periodu “Čistoća” će vršiti zamenu starih, pohabanih i dotrajalih kontejnera i u ostalim delovima grada gde je potreba za istim  najneophodnija. Svedoci smo da u gradu postoji veći broj oštećenih kontejnera koji su odavno zreli za zamenu, a novi, metalni kontejneri  doprineće podizanju nivoa komunalne higijene u gradu, kao i lepšem izgledu kontejnerskih mesta i grada u celosti- istakla  je  Tančić.