Zrenjanin- Svečano otvaranje manifestacije „Banatska bajka- leto u Gradskoj bašti“ održaće se u utorak, 6. juna, sa početkom u 20 časova uz promociju i degustaciju vina, a sve prisutne zabavljaće BidBend.

 

Ulaz za sve posetioce ove manifestacije će biti besplatan.

 

 

Program prve nedelje manifestacije:

UTORAK: 6. jun 20 časova – SVEČANO OTVARANjE MANIFESTACIJE – promocija i degustacija vina; nastupa – BidBend Zrenjanin

SREDA : 7. jun 20 č. – MULTIMEDIJALNO VEČE : Projekcija emisije o Ritovima donjeg potisja, razgovor sa predstavnikom Ustanove „Rezervati prirode Zrenjanina“, predstvaljanje projekta EuroVeloPark Banat i „Banatski kulturni karavan“ Bogdan Bogdija Kukolj iz Žitišta

ČETVRTAK: 8. jun 19 časova – DEČIJI PROGRAM – Nastup Baletske škole «Dimitrije Parlić» – Pančevo – izdvojeno odeljenje Zrenjanin – Program: koreografija klasičnog i savremenog baleta (muzika Čajkovskog, Respigija, Deliba…) i primenjene gimnastike. Koreografi: Sanja Felbapov, Jelena Sabljić i Aneta Čupić. Nastupaju učenici Niže baletske škole uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

PETAK: 9. jun 20 č. koncert učenika Muzičke škole „Josif Marinković“ Zrenjanin

SUBOTA: 10. jun 20 č. – Melenci

NEDELjA: 11. jun 20č. – Elemir

U slučaju lošeg vremena programi će biti prebačeni u prostor Kulturnog centra .

Svi programski sadržaji su besplatni.

O MANIFESTACIJI

Manifestacija „Banatska bajka- leto u Gradskoj bašti“ održavaće se od 6. juna do 20. avgusta, sa početkom u 20 časova, a jedinstven program upotpuniće, oplementi i zaživeti Gradsku baštu u Zrenjaninu. Ulaz za sve posetioce ove manifestacije će biti besplatan.

Utorkom će biti organizovane vinske priče, sredom multimedijalne večeri, četvrtkom program za decu, petkom koncerti učenika muzičke škole, subotom i nedeljom predstavljanje naseljenih mesta grada sa svojim programom i potencijalima. Ponedeljak će biti rezervisan za slobodne aktivnosti, promocije, događaje i predstavljanja u zavisnosti od potrebe.