Sport- Turnir na Bagljašu dobio je nove šampione, ekipa „Roma Bacardi“ predvođena reprezentativcem Rajčevićem koji je postigao het- trik u finalu, ubedljivo je slavila protiv ekipe „Moje parče Evrope Štamparija Sitoprint“ rezultatom 5:0 i osvojila nagradu od 200.000 dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripalo je 100.000 dinara, dok je treće mesto i 50.000 dinara pripalo ekipi Krajine, koja je u borbi za treće mesto pobedila ekipu „Eletričari Goran i Danijel“ rezultatom 6:3.

 

 

Mogla je mnogobrojna publika da uživa kako za finale, tako  i za ove dve nedelje turnira u najbitnijoj sporednoj stvari na svetu, a za to su se pobrinuli odlični fudbaleri i bivši i sadašnji reprezentativci u futsalu koji su nastupali na ovom turniru, kao što su Rajčević, Janjić, Blažić, Stanković itd.

 Za najboljeg  igrača turnira zasluženo je proglašen Slobodan Rajčević.

Najbolji strelac turnira je Vlado Zekanović.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Stefan Radić.

Za pobednike ovogodišnjeg turnira na Bagljašu, ekipu „Roma Bacardi“ nastupali su: Radić Stefan, Radin Kristijan, Aranitović Igor, Mastilo Marko, Radenković Dušan, Kulić Nenad, Grbić Nikola, Rajčević Slobodan, Marinković David i Stanković Davor. Trener ekipe: Milivoj Sima Batinica.

Golove u finalu pored Rajčevića, koji je postigao het-trik , postigli su Marinković i najmlađi igrač na terenu Radenković.

Treće mesto: ekipa Krajina

U kategoriji juniora 2000/2001 god. prvo mesto pripalo je ekipi „DSV Transport DOO“, drugo mesto ekipa „Otpisani“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Ultra Cafe“.

U kategoriji pionira prvo mesto zauzela je ekipa „Bečkerek“, drugo mesto osvojila je ekipa „Akademija Bambi“, dok je treće mesto  pripalo ekipi „Čarapani Imsaplet“.