Sport- U okviru priprema pred predstojeće prvenstvo fudbaleri Radničkog ugostili su ekipu ASU Politehnika iz Temišvara. Po izuzetno lepom vremenu za ovo doba godine viđena je dosta dobra utakmica sa puno golova , a slavili su gosti rezultatom 2:4.

Poveli su fudbaleri Radničkog već u 7. minutu, kada je Savanović asistirao za Radosavljevića koji je sa deset metara preciznim šutem u desni ugao  golmana Munteana doveo svoju ekipu u vođstvo. Pet minuta kasnije  igrač gostiju Ignea poravnava rezultat na 1:1. U 39. minutu nakon kornera koji je izveo Radosavljević, Krstinić upućuje šut glavom, odbrambeni igrač gostiju je izbija, a Bogdanov zahvata loptu i postiže gol za vođstvo od 2:1.

 

Već na početku drugog poluvremena Ignea postiže svoj drugi gol, ovog puta sa 18. metara u same rašlje za 2:2.  U nastavku promenio je trener Kandić skoro celu postavu i dao mlađim igračima šansu. Gosti dolaze do prvog vođstva u 61. minutu pogotkom Drosa, a konačan rezultat u 87. minutu  postavlja Manea za 2:4.

FK Radnički: Đurić (Bačko), Jovanov, Bjelica, Grbić, Savić, Radosavljević, Runjevac, Kovačević, Krstinić, Savanović, Vukelja.  U igru su još  ulazili: Matić, Vuković-Lisičić, Kosović, Đurić, Milin, Kondić, Zakić, Malek i Aćimov.

 

ASU Politehnika: Munteanu, Juri, Mera, Scutaru, Chereches, Dros, Vidrasan, Manea, Ignea, Shieb, Ene. U igru su još ulazili: Murariu, Rogac, Cojosaru, Plamada, Ene i Bedeta.