Leto je vreme za godišnje odmore i sjajna prilika za druženja i zabavu, a to su idealne prilike za fantastične fotografije koje će te deliti na društvenim mrežama. Veliki broj alata na aplikacijama pomoći će vam da budete poput profesionlnih fotografa.  Ako želite da vaše fotografije budu neponovljive isprobajte neku od ovih aplikacija.

 

VSCO

Besplatan alat koji nudi mnogo više od osnovnih mogućnosti Instagrama. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca. Aplikacija je popularna je među foto entuzijastima i zbog potpuno manuelnih kontrola kod fotografisanja i editovanja fotografija.

Open Camera

 

Ova aplikacija je trenutno dostupna samo za Android uređaje i to je aplikacija koju su fotografi napravili za druge fotografe. Radi se o projektu na kome je radila velika zajednica i namenjen je onima koji su vrlo ozbiljni kada je mobilna fotografija u pitanju. Od manuelnih kontrola, glasovnog upravljanja, mogućnosti korišćenja za levoruke. Svakako je vredi isprobati.

Snapseed

Ova je moćan Googleov alat koji će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografija. Ako želite da istaknete pozadinu, neki detalj ili prilagoditi boje, Snapseed sa lakoćom može sve to i mnogo više.

YouCam

Ako želite poboljšati vaše selfije, YouCam je pravi „make-up“ studio pomoću koga ćete, u par poteza, moći potpuno da promenite svoj izgled pre postovanja. Aplikacija ima i zabavni deo pomoću koga možete da isprobavate razne lude kreacije, kakve inače nikad ne biste stavili na sebe.