Zrenjanin- Turistička organizacija grada Zrenjanina poziva sve zainteresovane devojke da postanu deo najlepše kampanje u 2017. godini!
Finalni izbor za “Miss leta 2017” održaće se 22. jula 2017. u najatraktivnijem Beach baru “Beer House” na gradskom kupalištu Peskara sa početkom u 18 časova.
Sve što je potrebno za učestvovanje je popunjena prijava na fb stranici Visit Zrenjanin i najmanje 2 fotografije (na jednoj bi trebalo da se vidi samo lik, a na jednoj cela figura), koje će svaka od zainteresovanih devojaka poslati u inbox.

Prijavljivanje traje do 14. jula u 12 časova.
U uži izbor ulaze 23 najlepše devojke odabrane od strane organizatora. Izabrane devojke će biti pozvane na profesionalno fotografisanje, koje će biti organizovano 16. jula u Gradskoj bašti.

Od nedelje, 17. jula publika će imati priliku da vidi izabrane devojke na fb stranici Visit Zrenjanin i da sama izabere najlepšu, lajkovanjem fotografije. Glasanje će trajati do 21. jula 2017.g. do 24 časa.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez sponzora, koji su rešili, da zajedno sa nama, uplove u najlepšu kampanju do sada: PerSu, Beer House, Zlatna krigla i Farkaš Trans. Zahvaljujući njima učesnice i pobednice će dobiti vredne nagrade.

Ako imate između 18 i 25 godina, komunikativni ste i omiljeni na plaži prijavite se i pobedite na izboru za Miss leta 2017.

Kontakt osoba za sve informacije je Goran, a možete ga pozvati na broj telefona:  064/2664213 .