Sport- Tradicionalni turnir u malom fudbalu  u Melencima  završen je sinoć, a mnogobrojna publika  za 16 dana koliko je turnir trajao, mogla je da uživa u prelepim potezima, golovima i pre svega fer i sportskim ponašanjem igrača. Drugu godinu zaredom ekipa „Transport Berar“ osvojila je ovaj turnir, ovoga puta u finalu su bili bolji od ekipe „Herba Kop“ ali tek posle izvođenja penala (4:3), pošto je u regularnom toku utakmice rezultat bio 1:1.

 

 

 

Drugoplasirana ekipa Herba Kop

Strelci u finalu bili su Teodorović Dalibor za ekipu „Herba Kop“, a gol za izjednačenje u sredini drugog poluvremena postigao je Kiš Igor. U penal seriji reprezentativac Janjić Slobodan uspešno je šutirao  za ekipu „Transport Berar“ i postigao četiri gola, dok je za „Herba Kop“  odlučujući četvrti penal izveo  najmlađi na terenu Janković Milan, ali mu je udarac ka golu uspešno odbranio golman Radović Nemanja i svojoj ekipi doneo titulu na ovogodišnjem turniru.

U borbi za treće mesto ekipa Krajine je posle nerešenih  1:1 u regularnom toku utakmice , slavila protiv ekipe „Tehnički pregled MBM“ takođe nakon  izvođenja penala rezultatom 4:3.

 

 

Podsetimo nagradni fond ovog turnira je 350.000 dinara, a pobedniku ekipi „Transport Berar“ pripao je ček na 200.000 dinara, dok je ekipi „HerbaKop“ pripalo 100.000 dinara, trećeplasirana ekipa „Krajina“ osvojila je 50.000 dinara.

 

 

Pre finalne utakmice fudbalerke seniorskog i kadetskog tima  ŽFK Radničkog odigrale su revijalan meč.

 

Pogledajte penal seriju u finalu: