Zrenjanin- Septembar je na vratima i hiljade đaka sprema se da krene na put znanja. U nove pobede treba da uđu sa novom frizurom! Pošto opremanje đaka prvaka nije lako, radio AS FM odlučio je da pomogne tako što će ulepšati 1. septembar.

Spisak salona u u Zrenjaninu nalazi se ovde, a prepoznaćete ih i po specijalnom plakatu u izlogu.

Organizovali su besplatno šišanje ili pravljenje frizure za sve đake prvake u mestima koja slušaju AS FM. Pridružilo se preko 40 frizerskih salona širom Vojvodine i Beograda, a zainteresovani frizeri još uvek mogu da se prijave.

  • Ukoliko ste frizer ili vlasnik frizerskog salona i želite da se priključite, potrebno je da nam pošaljete podatke na mejl prvaci@radioas.fm u periodu od 18. do 26. avgusta. Dodaće vas na spisak naših prijatelja širom Vojvodine i Beograda koji su se već prijavili; poslaće vam specijalan plakat koji treba da zalepite na izlog ili vrata svog salona, a potom im pošaljete fotografiju koju će okačiti u album na fejsbuku. Nazivi i adrese svih frizerskih salona biće objavljivani u programu.
  • Ukoliko imate dragog đaka prvaka i želite da ga obradujete novom frizurom za prvi dan škole, učinite to besplatno. Odvedite ga u najbliži frizerski salon koji učestvuje u akciji, u periodu od 26. avgusta do 1. septembra.