Sport-   Odlukom dva kluba i lokalne samouprave nakon održanih sastanaka, odlučeno je da se za dobrobit odbojke u Zrenjaninu dva kluba, MD i OK Klek udruže kako bi sva deca koja žele da treniraju i bave se ovim sportom imala odlične uslove za dalji razvoj.

-Klek ima prepoznatljivu školu odbojke i ozbiljan rad sa svim mlađim kategorijama već decenijama unazad, i baš zbog toga odlučeno je da OK Klek  preuzme na sebe rad sa tim  kategorijama, a da MD sa svojim odličnim uslovima za treninge  učestvuje u tom nekom delu. Svi treneri koji su do sad radili ostaće da rade svoj posao, biće tu Miško Kijac, Zoran Pavlović, Dijana Nović  kao i mnogi drugi,  i svi će raditi po jednom sistemu koji će nadam se doneti rezultate.

 

Što se tiče uzrasnih kategorija radiće se sa 2004, 2003. godištem  i starijim, radiće se i sa mlađim devojkama, odnosno 2005, 2006 i možda 2007. godištem,  a to je školica odbojke gde će devojčice učiti osnovne korake da kada dođu u pionirski uzrast znaju osnovne  elemente igre. Treninzi će se održavati u Hali Medison, Gimnaziji, kao i u osnovnim školama P.P. Njegoš i Žarko Zrenjanin- Istakao je Vladimir Perović predsednik OK Klek.