BESPLATNE RADIONICE ZA DECU

Zrenjanin- Centar za decu i mlade “MaŠtaLišTe” vrši upis u novi ciklus radionica.  Kreativne radionice počeće sa radom u oktobru u prostorijama osnovne škole “Dositej Obradović” i sve aktivnosti su besplatne!
Osnovna misija centra za decu i mlade “MaŠtaLišTe” je izražena u rečenici “ista prava za sve” koja je u skladu sa stavom da sva deca, bez obzira na socijalnu, etničku, versku ili bilo koju drugu grupu kojoj pripadaju imaju jednaka prava na podsticajno odrastanje. Zato u našem centru danas zajedno uspešno rade deca različitih sposobnosti, socijalnih mogucnosti i maternjih jezika.
Odaberite radionicu i ostavite kontakt podatke na: http://www.mastaliste.org.rs/UpisUNoviCiklusRadionica.aspx   ili na broj telefona 063/51 77 60.
-Mi u “Maštalištu” težimo tome da u radu nije bitan produkt već proces, uživanje u radu i učenju, otkrivanju novih oblasti, vidika, nekog novog sveta koji nije usmeren na dosadno “bubanje” gradiva. U “MAŠTALIŠTU” sva deca su kreativna, pametna i sposobna, nema nesposovnih. Učenje kroz igru je učenje koje se bolje pamti i traje- rekla je Bojana Pisidorov.
„Ono što čujem, zaboravim.
Ono što vidim, zapamtim.
Ono što uradim, naučim.“
“MAŠTALIŠTE” je dostupno svima.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

c
Copy link
Powered by Social Snap