Foto arhiva

Sport- Lider Srpske lige Vojvodina, OFK Bečej, ugostio je fudbalere Radničkog i ostvario sedmu pobedu u nizu rezultatom 2:0. Pružili su momci sa skrobare snažan otpor i ostavili dobar utisak, ali to nije bilo dovoljno za izabranike trenera Jovice Lakića.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Aleksić u 31. minutu nakon što je prihvatio loptu na sredini terena i nakon solo prodora uputio efektivan šut  sa distance, a lopta  završila  u levom gornjem uglu golmana Radovića.

Drugi pogodak postignut je na početku drugog poluvremena u 53. minutu nakon što je Mirkov  izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane  i prosledio loptu pred gol Radničkog, a Marjan Cvetković se izvrsno snašao i glavom je poslao u mrežu za konačanih 2:0.

U sledećem kolu, sedmog oktobra od 15-30 časova ekipa Radničkog dočekuje Dinamo iz Pančeva.

Tabelu i rezultate možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI http://www.zrklik.com/srpska-liga-vojvodina/

OFK Bečej: Markov, Vorgučin, Mihalec  (Janković ), Rahić, Cvetković, Kragović, Babić  (Vasin ), Mirkov, Kovačević, Đuričin, Aleksić (Ćulum ).

Radnički: Radović, Petrov, Grbić , Jovanov, Radosavljević  (Matić ), Milivojev, Kovačević, Kiš, Mastilo, Knežević (Krstinić ), Šarenac  ( Zakić ).