Zrenjanin- Prema poslednjim informacijama sa terena, ekipe našeg preduzeća uspešno su, uz angažovanje teške mehanizacije, locirale mesto kvara i rade na njegovom otklanjanju.

Kvar lociran, radovi na sanaciji u toku.

Napominjemo da je kvar na magistralnom vodu na izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, da je u pitanju cev velikog prečnika koja je pod visokim pritiskom, što zahteva dodatnu pažnju prilikom izvođenja radova.

Primarni cilj je da se obezbedi vodosnabdevanje na teritoriji celog grada, i prve su procene da će obimni i zahtevni radovi koji bi trebali to da obezbede biti završeni u naredna dva sata. Tada će doći do stabilizacije vodosnabdevanja, ali uz smanjeni pritisak vode u mreži. Nakon toga će se znati kada će biti izvedeni i završni radovi na konačnoj sanaciji kvara i koliko će oni trajati.

Bitno je napomenuti da je za ovako specifične radove na cevima magistralnog voda nezahvalno prognozirati tačno vreme otklanjanja kvara jer su moguća neplanirana dešavanja.

Sve nove informacije o pomenutim radovima možete pratiti putem sajta i fejsbuk stranice našeg preduzeća- rekao je Siniša Gajin.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju.