Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak. 14. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: 4 Juli od broj 25-34 i brojevi 42 i 43. Dr. Laze Kostića od D. Obradovića do U. Predića u periodu od 9 do 11 časova, dok će Makedonska ulica ostati u periodu 8.30 do 13.30 časova, a Požeška ulica u periodu od 12 do 13 časova.

Novi Bečej-Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak. 14. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: A. Berića, Balkanska, Tapai Šandora, kao i delovi sledećih ul.: Zmaj Jovina, od Narodnog fronta do P. Šandora; Brigadira Ristića i Petra Drapšina, od JNA do P. Šandora; Jaše Tomića, od JNA do Narodnog fronta; Maršala Tita, od Narodnog fronta do Bašaidskog puta; Sonje Marinkovič, od Vuka Karadžića do P. Šandora; Narodnog fronta i P. Šandora, od Maršala Tita do Zmaj Jovine, kao i Mup i Gerontološki centar.

Novi Itebej– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak. 14. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: Sutjeska i Košut Lajoša od P. Šandora do Sutjeske u periodu od 9 do 13 časova.

Novi Bečej– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak. 14. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: A. Berića, Balkanska, Tapai Šandora, kao i delovi sledećih ul.: Zmaj Jovina, od Narodnog fronta do P. Šandora; Brigadira Ristića i Petra Drapšina, od JNA do P. Šandora; Jaše Tomića, od JNA do Narodnog fronta; Maršala Tita, od Narodnog fronta do Bašaidskog puta; Sonje Marinkovič, od Vuka Karadžića do P. Šandora; Narodnog fronta i P. Šandora, od Maršala Tita do Zmaj Jovine, kao i Mup i Gerontološki centar u periodu od 9.30 do 11 časova, dok će Prvomajska, Krajiška 1, Krajiška 2, 15 Maja, Slavka Babića, kao i delovi sledećih ulica: Miloševački put od Slobodana Perića do 5 Oktobra i od Miloševačkog puta do Branka Radičevića sledeće ulice: Slobodana Perića, 5 Oktobra i B. Radičevića u periodu od 8.30 do 15 časova.