Sport- Na stadionu kraj „Skrobare“ u okviru 4. kola  Srpske lige „Vojvodina“, pred više od 300 gledalaca, FK Radnički je ugostio ekipu Omladinca iz Novih Banovaca. Gosti su preokretom došli do pobede i slavili  rezultatom 2:1.

Već u 5. minutu na asistenciju Kneževića, Radosavljević sa 20 metara postiže prelep gol u sam desni ugao golmana gostiju Jagodića. Mogao je Radnički da udvostruči vođstvo u 15. minutu, kada je nakon odličnog centaršuta Krstinića, Zakić posalo loptu glavom, ali iskusni štoper Živković takođe glavom izbija loptu i šalje  je van gola.  Druga šansa za Radnički se desila nakon šuta Krstinića u 30. minutu, kada  lopta dolazi do Matića koji sa pet metara loptu šalje tik iznad gola. Mogli su gosti do izjednačenja na poluvremenu, ali im  to nije dozvolio Knežević, koji u 42. minutu glavom izbija loptu sa gol linije i rezultat ostaje nepromenjen.

Na samom početku drugog poluvremena u 46. minutu Labović postiže gol za izjednačenje, nedugo zatim minut kasnije strelac prvog gola Radosavljević dobija drugi žuti karton i napušta teren. Sa igračem više gosti  polako preuzimaju inicijativu i stvaraju šanse, Labović u 65. minutu šutira sa distance, ali golman Radović brani. U 67. minutu gosti su poveli, nakon što je na asistenciju Jovanovića koji ubacuje loptu u peterac, Ležaić nogom šalje u mrežu Radničkog. Mogli su gosti i do većeg vođstva, ali je šut Jovanovića u 74. minutu zaustavio golman Radović.

 

Veliku priliku da izjednači imao je Radnički u 87. minutu, kada je Milivojev sa sedam metara uputio jak šut u golmana Jagodića, koji uspeva da izbaci loptu u korner. U 90. minutu Milivojev dobija drugi žuti karton i domaći igrači ostaju bez dva igrača. Nakon pokazanog crvenog kartona sudija je odsvirao kraj, gosti iz Novih Banovaca su slavili rezultatom 2:1.

FK Radnički: Radović Nemanja, Grbić Nikola, Jovanov Bogdan, Kiš Robert, Krstinić Nikola, Radosavljević Predrag, Milivojev Miljan, Matić Žarko, Dučić Ognjen, Knežević Đorđe, Zakić Miloš. Zamenici igrača: Vasić Ivan, Petrov Aleksandar, Šemić Zoran, Dačaj Edonis, Blažić Jovan, Oljača Aleksandar, Rudan Miodrag i Grbić Nikola. Trener: Predrag Kandić.

FK Omladinac: Jagodić Miroslav, Roganović Veljko, Maksimović Vladimir, Miodragović Aleksandar, Jovanović Ivan, Živković Marko, Brkić Nikola, Berić Milan, Gajić Boško, Ležaić Igor, Spasić Kosta. Zamenici: Martinović Mladen, Živković Miloš, Pejčinović Predrag, Petronijević Miroslav, Ramović Edis, Gavrilović Luka, Labović Marko i Ležaić Igor. Trener: Stevanović Dragan.