Prvi objekat GOMEX-a u Platičevu predat je u petak, 06. oktobra tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Platičevo je naselje u opštini Ruma u Sremskom okrugu.

Supereta „Platičevo“ prostire se na 189 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno osam novih kolega i koleginica. MPO „Platičevo“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 22h kao i nedeljom od 07 do 21h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Platičevo“ deliti slično iskustvo.