Poslednja radionica “Vrtići bez granica” u biblioteci 16. oktobra

Zrenjanin- U ponedeljak, 16. oktobra sa početkom u 10 časova, na Dečijem odeljenju Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” održaće se poslednja radionica u okviru projekta “Vrtići bez granica 3” u biblioteci – “Pogled kroz bibliotečki dvogled”.
Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” uključena je od septembra u projekat “Vrtići bez granica 3” zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin.
Deca iz vrtića “Maslačak”, “Sunčica” i “Poletarac” koja su obuhvaćena ovim projektom, posećivala su biblioteku dva puta nedeljno i učestvovala u sedam dvočasovnih radionica koje su pripremili bibliotekari i saradnici.
Održane su radionice: “Let, let bubamaro – upoznajmo biblioteku”, “Tri praseta” – papirno pozorište Jovana Carana, “Žabice-iskakalice”, “Životinje- naši drugari, samo malo drugačiji”, “Upoznaj ljudsko telo”, “O slonu i bontonu” i “Crvenkapa” u izvođenju dramske sekcije Kluba za stara i odrasla lica pri Gerontološkom centru.
Na završnom susretu ovog ciklusa, uz brojne goste i učesnike u projektu, deca, vaspitači, bibliotekari i autori radionica pokazaće kako su se družili u biblioteci i šta su zajedno naučili.
Projekat “Vrtići bez granica” realizuje UNICEF i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa CIP- Centrom za interaktivnu pedagogiju,a Grad Zrenjanin zahvaljujući  Predškolskoj ustanovi Zrenjanin jedan je od dva grada obuhvaćenih ovim projektom.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

c
Copy link
Powered by Social Snap