Poštujući tradiciju i običaje danas je u prisustvu velikog broja funkcionera, koalicionih partnera, građana i brojnih zvanica svečano obeležena slava Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Prepodobna mati Paraskeva – Sveta Petka.

Nakon sečenja kolača prisutnima se obratio protonamesnik Slobodan Čestić i poželeo svima dobro zdravlje, sreću i blagostanje.

Predsednik Goran Knežević je rekao da mu je veliko zadovoljstvo što na današnji dan u prostorijama Srpske napredne stranke vidi ogroman broj prisutnih i naglasio da to još jednom potvrđuje da naša stranka uživa veliko poverenje i poštovanje Zrenjaninaca.

Predajući časnu dužnost budućem kumu slave, Saši Santovcu, Danijela Mićević je istakla da joj je ukazana velika čast i poverenje time što je kuma današnje slave.
„Srpska napredna stranka je partija kojoj sam pristupila još kao devojka iz ubeđenja i verovanja da se može drugačije i bolje. Setila sam se vremena kada smo bili brojčano mali, svojih prvih javnih nastupa još iz vremena opozicije, svog drhtavog glasa preko mikrofona uz obavezno pitanje „da li ja to mogu?“
I mogla sam, sve ove godine kada je stranka rasla i sazrevala, stasala sam i ja uz svoju porodicu, uz svoju omladinu, uz sve vas dragi naprednjaci. U životu je važno činiti dobre stvari, radovati se svojim, ali i uspesima drugih ljudi. Nijedan čovek ne može sve sam, zato je potrebno i u budućnosti da se držimo zajedno, da radimo i da budemo još bolji ljudi.“ – podvukla je Mićević i dodala da čestita budućem kumu, kao i svim Zrenjanincima koji danas proslavljaju Svetu Petku u svojim domovima.