Kao otvorena i moderna kompanija, uvek spremna da podeli svoja iskustva i upozna javnost, posebno onu stručnu, sa svojim poslovanjem i standardima koje primenjujemo, kompanija GOMEX je prvog dana novembra bila domaćin grupi studenata treće godine Ekonomskog fakulteta iz Beograda. Dvadeset budućih akademskih građana, u pratnji njihovih savetnika za karijerno vođenje, upoznalo se sa načinom rada i funkcionisanja našeg trgovinskog lanca, uz obilazak skladišnih kapaciteta Distributivnog centra u Zrenjaninu i posetu generalnom direktoru GOMEX-a.

 

 

 

Tokom boravka u DC Zrenjanin, studentima su predstavljeni svi segmenti poslovanja i organizacione strukture kompanije, kroz obraćanja izvršnih direktora i rukovodilaca sektora. Očekivano, najviše pažnje gostima iz Beograda privukle su informacije koje su se odnosile na finansijske rezulltate, tokove i planove naše kompanije, ali ništa manje studente nisu zanimale ni teme iz domena marketinga, maloprodaje, ljudskih resursa- rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.

Susret sa generalnim direktorom Goranom Kovačevićem protekao je u odličnoj atmosferi, ispunjenoj mnogobrojnim pitanjima kako studenata tako i njihovih asistenata. Sumirajući rezultate na kraju, gosti su izrazili zahvalnost kompaniji GOMEX na odličnoj organizaciji događaja, brojnim kvalitetnim informacijama koje su im tom prilikom plasirane, ali i na prilici da izbliza vide kako funkcioniše jedan od najbrže rastućih trgovinskih lanaca u Srbiji.