Politika- Gradski odbor SRS Zrenjanin ovim putem obaveštava sve građane da je pokrenuta inicijativa prikupljanja potpisa podrške građana da se na prostoru AP Vojvodine formira Srpsko-ruski humanitarni centar za hitne intervencije, po uzoru na onaj koji već postoji u Nišu.

Svesni smo činjenice da je formiranje takvog centra preka potreba, učestale elementarne nepogode i prirodne katastrofe su sve češće,a snage i kapaciteti države su slabi i neretko neorganizovani . Poslanička grupa SRS će uputiti zahtev Skupštini AP Vojvodine da donese odluku o pokretanju inicijative za otvaranje Srpsko-ruskog humanitarnog centra za hitne intervencije,svakako očekujemo da većina poslanika u Pokrajinskoj skupštini pokažu političku odgovornost, mudrost,zrelost , odlučnost i da pruže podršku ovoj inicijativi- rekao je Dalibor Radosavljević predsednik GO SRS Zrenjanin.

Gradski odbor SRS zrenjanin će prikupljati potpise porške putem svojih aktivista u svim mesnim zajednicama kako u gradskim tako i u naseljenim mestima,također potpise podrške građani mogu dati u prostorijama gradskog odbora,u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića 19/6 Zrenjanin.

Kontakt telefon za informacije 066/866-0577 ;023/511-668