Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 20. novembra, bez struje će ostati Puškinova ulica od Žabalјske do Koste Racina u periodu od  9 do 12 časova, vikend naselјe na putu prema Melencima od obilaznice prema Melencima u periodu od 8.30 do 10 časova, dok će 4 Juli od broja 13-20 i od broja 35-50, Zgrada Lesnina, Jug Bogdana broj 1,3,4,5,7,7a,7b, dr. Laze Kostića, Uroša Predića, Ive Vojnovića i objekti Pošta, Idea, M. Zajednica škola D. Obradović i vrtić Leptirić (pogledati skicu u prilogu) u periodu od 8.30 do 12 časova.

Konak- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 20. novembra, bez struje će ostati kompletno naseljeno mesto u periodu od 8.30 do 15 časova.

Torda- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 20. novembra, bez struje će ostati kompletno naseljeno mesto u periodu od  9 do 12 časova.

Banatsko Veliko Selo- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 20. novembra, bez struje će ostati ulice Marka Jokića, ul. Zdravka Čelara, ul. Pane Đukića, ul. Desanke Maksimović, ul. Petrovačka, ul. Bosanska, ul. Slavka rodića, ul. Branka Ćopića od Desanke Maksimović prema Pane Đukića, ul. Omladinska parna strana od centra prema Marka Jokića, ul. Nikole Tesle od broja 29 prema kraju.

Melenci- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 20. novembra, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Paje Vojinova, od Braće Barnić do Nјegoševe; Lenjinova, od Zdravka Milosavlјeva do Železničke i Braće Mijatova, od Železničke do Čapajeve, kao i cele ulice: Čapajeva, Radnička i Železnička u periodu od 9 do 13.30 časova.