ZRENJANIN-  Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ danas je dobio vrednu donaciju kompanije Dunav osiguranja u vidu dva vozila namenjana službi Patronaže i Kućnog lečenja, kao i sterilizatora namenjenog Službi stomatologije.

 

 

-Sa kompanijom Dunav imamo decenijsku uspešnu saradnju, danas nam je uručila moderan, kvalitetan sterilizator autoklav, koji je namenjen službi dečije stomatologije i službi Pedijatrije za sterilizaciju instrumenata- rekao je mr Miodrag Subić  direktor Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“   i dodao da je u poslednje tri godine kompanija uložila preko 2 miliona dinara ovoj ustanovi.

 

 

-Kompanija Dunav osiguranje kao društveno  odgovorna kompanija organizuje veliki broj akcija.  Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ danas smo uručili ono što im je zaista potrebano, a to je savremeni sterilizator i dva vozila, od kojih će imati koristi svi građani Zrenjanina- rekao je Stanko Kasap šef službe za prodaju osiguranja u kompaniji Dunav i istakao da će kompanija nastaviti saradnju i u narednoj godini.

 

-Veoma  mi je drago da u Zrenjaninu rade društveno odgovorne kompanije koje imaju osećaj za sredinu u kojoj posluju. Kompanija Dunav je jedna od njih i ovim putem im se zahvaljujem, i nadam se da će i druge kompanije slediti njihov dobar primer – rekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i istakao  je da je Grad Zrenjanin  dosta uložio u renoviranje Dečijeg dispanzera, kao i da su u proteklom vremenu zamenjeni prozori u vrednosti od 14 hiljada evra.