Sport- Završen je jesenji deo prvenstva u Područnoj ligi, nakon 15 odigranih kola, ekipa Krajine iz Krajišnika zasluženo je osvojila titulu  jesenjeg prvaka sa 38 osvojenih bodova, 12 pobeda, dva remija i jednim porazom, za njom slede ekipa Banata sa 33 osvojena boda i na trećem mestu ekipa Borca iz Aleksandrova sa 29 bodova.

Krajina je prva ne listi fer pleja i sa 21. negativnim bodom, 18 žutih i crvenih kartona  u prvom delu trke bila je za primer. Kao i uvek u našoj ligi ne nedostaje golova, u proseku ih je 3,62 po meču- istakao je sekretar Dragan Vavan.

Na listi strelaca prvi je napadač Krajine Nemanja Kovačević, koji je postigao 16 golova, a iza njega su igrači Banata , Nikola Stojanović sa 13 i Dragan Dobrić sa 12 golova.

Kraj prvenstva obeležiće baraž, prvak će direktno u Vojvođansku ligu „Istok“, drugoplasirani će u doigravanje sa trećeplasiranim iz Južnobanatske lige, a treći sa drugim. Pobednici će da odluče o plasmanu na „Istok“, daje draž i biće zanimljivo, jer je mnogo ambicioznih klubova u ligi- dodao je Dragan Vavan.

 

 TABELA NAKON ZAVRŠENOG JESENJEG DELA PRVENSTVA: