Zrenjanin- Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Zrenjanina obaveštava izbegla i interno raseljena lica na teritoriji Grada Zrenjanina da je objavljen Javni poziv za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodici izbeglica / interno raseljenih lica na teritoriji Grada Zrenjanina kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Prijave na Javni poziv se podnose od danas, 6. decembra, do 22. decembra 2017. godine, a obrasci za prijavu i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, Trg slobode 10, ili na broj telefona 315 – 0186.

Takođe, obaveštavaju se i socijalno najugroženije porodice izbeglih i interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji Grada Zrenjanina da je objavljen Javni poziv za dodelu paketa pomoći u hrani i dodelu jednokratne novčane pomoći.

Prijave na ovaj Javni poziv se podnose od 6. do 13. decembra 2017. godine, a obrasci za prijavu i sve dodatne informacije i u ovom slučaju mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, na prethodno naveden broj telefona, ili adresu.

Izvor:zrenjanin.rs