ZRENJANIN- Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od danas, 15.decembra, je maloprodajni objekat u naselju Gradnulica Guvno na adresi Prvomajska ulica 72-74 .

Otvaranje „Gradnulice Guvno“ rezultat je strateškog ulaganja kompanije Gomex u razvoj maloprodajne mreže, uzimajući u obzir činjenicu da je objekat namenski građen za GOMEX-a.

Nov Gomex-ov objekat prostire se na 253 m2 prodajnog prostora uređen  po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Nakon završene obuke u Trening centru GOMEX-a, u novom objektu zaposleno je 14 novih koleginica i kolega. „Gradnulica Guvno“ raspolaže sa tri kase, mesarom, voćarom, kao i savremenim tipovima rashladnih vitrina za mleko i mlečne proizvode.

Kupcima je u supermarketu „Gradnulica Guvno“ na raspolaganju preko 5000 različitih artikala, a radno vreme novog objekta je svakog dana od 07 do 21h.

-Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Za ljubitelje slatkiša, ponuda u novom objektu dodatno je „pojačana“ ručno pravljenim kolačima po pristupačnim cenama-rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.

Dodatna pogodnost za kupce u „Gradnulica Guvno“ je GOMEX info pult. Za sve korisnike Kasice Brojalice, korišćenjem ovog pulta mogu se dobiti informacije o cenama artikala koji se kupuju uz našu loyalty karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima.

 

-Ovo je šesnaesti objekat u samom gradu i 149. maloprodajni objekat u celokupnom sistemu  kompanije Gomex. Pored  objekata na Gradnulici Guvno danas smo otvorili i objekat u Dolovu kraj Pančeva. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da 2017. godinu završavamo u skladu sa našim planovima koji se tiču širenja maloprodajne mreže-rekao je Nedeljko Golušin.

 

 

 

U Gomex-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponude brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”.