Sport-U Kristalnoj dvorani u subotu,  23. decembra,  biće održan izborni meč boksera za ulazak u reprezentaciju Srbije, u istoj dvorani u kojoj je jedan od najboljih boksera ovog grada Milan Piperski pre pet godina odbranio titulu Sveslovenskog prvaka.

 

 

Tim povodom danas je  u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija na kojoj su govorili Nenad Borovčanin predsednik Bokserskog saveza Srbije, Milan Piperski  trener bokserske reprezentacije Srbije i Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

-Meč pod nazivom „Selektor-Novinari“ u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, tehničke podrške BK Petrovgrad i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, biće prilika da se izabranici selektora Srbije Tomislava Antelja dokažu i opravdaju ukazano poverenje. S druge strane preko selekcije novinara, koju predvode Dušan Vasiljević doajen sportskog i borilačkog novinarstva i trener Milivoje Bašić, klupski bokseri imaće priliku da upravo oni uđu u nacionalni tim- rekao je Nenad Borovčanin predsednik Bokserskog saveza Srbije.

Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika pozvao je sve građane i sportiste da dođu u subotu, 23. decembra, i podrže ovaj bokserski spektakl.

-Pozivam sve sugrađane da dođu u što većem broju i podrže naše boksere . Ovo je jedan od prvih projekata od kada je na čelu Saveza Nenad Borovčanin i on će mnogo doprineti na revitalizaciji bokserskog sporta- istakao je Milan Piperski trener bokserske reprezentacije Srbije.

 

Selektor vs Novinari 

Parovi:

MUVA: Dušan Janjić  vs  Saša Suljić

BANTAM: Veljko Gligorić vs Nemanja Gavrilović

LAKA: Miloš Janković vs Sebastijan Šaćiri

POLUVELTER: Damjan Grmuša vs Lazar Stanojević

VELTER: Petar Stošić vs Nikola Živanović

SREDNJA: Aleksa Marković vs Stefan Panić

POLUTEŠKA: Filip Stanković vs Saša Milovac

TEŠKA: Nikola Vlahović  vs Marko Docić

SUPERTEŠKA: Vladan Babić vs Milutin Stanković