Sport-Zimski turnir u malom fudbalu, šesti po redu počinje 26. decembra u Kristalnoj dvorani. Očekuje se oko 60 ekipa koje će se boriti za nagradu koja ove godine iznosi 200.000 za prvo mesto, 100.000 za drugo  i 50.000 dinara za treće mesto. Za mlađe kategorije obezbeđeni su pehari, kao i  priznanja za ekipe i najbolje pojedince.

 

Tim povodom danas je održana konferencija na kojoj su govorili ispred organzacionog odbora Zimskog turniraIvan Mikalački, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i Predrag Tatić član organizacionog saveta.

 Ekipe se mogu prijaviti do 24. decembra do 12 časova, a žreb za predstojeći turnir održaće se 24. decembra, u 17 časova u press sali Kristalne dvorane. Turnir će trajati do 14. janura 2018. godine.

 

 

– Ovo je šesti  Zimski turnir u malom Fudbalu. Kao i prethodnih godina Grad Zrenjanin je generalni pokrovitelj. Po sadašnjim prijavama, očekujemo najmasovniji turnir u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Važno je napomenuti da smo zadržali pravilo, kako bi ekipe imale što je moguće više uslova za ravnopraniju borbu na terenu , da je po jednoj ekipi moguće prijaviti najviše dva fucal igrača- rekao je Ivan Mikalački ispred organzacionog odbora Zimskog turnira.