ZRENJANIN- Gradska uprava, Kulturni centar Zrenjanina i Turistička organizacija grada pripremaju doček Nove 2018. godine u centru Zrenjanina, a naše sugrađane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće jedan od najpopularnijih bendova na prostoru nekadašnje Jugoslavije  “Atomsko sklonište” iz Pule.

Predvođeni pevačem i gitaristom Brunom Langerom, “Atomci” će na novogodišnjoj bini, koja će biti postavljena na početku Ulice kralja Aleksandra Karađorđevića, kod “Vodotornja”, nastupati od 22 časa, sve do ponoći, kada će Zrenjanincima, uz vatromet, uputiti novogodišnju čestitku.

Muzički program biće nastavljen i posle ponoći, s tim što izvođači još nisu precizirani.

Novogodišnji program u organizaciji grada, namenjen najmlađima, kreće u petak, 29. decembra, u 18 časova, kada u Kulturnom centru počinje velika novogodišnja predstava “Čekamo te, Deda Mraze!”. Ulaz je slobodan.

Već tradicionalna dečja novogodišnja manifestacija “Grad otvorenog srca” održaće se u centru Zrenjanina u subotu, 30. decembra, s početkom u 12 časova. Sve posetioce očekuje puno zabave, muzike i pesme, novogodišnji paketići, Deda Mrazevi i animatori, a na Trgu slobode biće postavljen i novogodišnji ringišpil – karusel.