Zrenjanin- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija širom Srbije prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a među uhapšenima je i šest osoba iz Zrenjanina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu otkrili su laboratoriju za uzgoj halucinogenih pečuraka sa kompletnom opremom i uhapsili pet osoba.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su V.T. (1993), M.Š. (1987), A.P. (1997), S.S. (1997) i L.G. (1993).

Policija je od osumnjičenih zaplenila oko pet grama marihuane, 2, 09 grama suvih halucinogenih pečuraka, sedam mobilnih telefona, sim karticu, lap top, vagicu za precizno merenje i drobilicu.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu otkrili su i  laboratoriju za veštački uzgoj marihuane i uhapsili su M.S. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je zaplenila više od kilograma suve marihuane, koja je bila spremna za prodaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.