Zrenjanin- Supermarket TOTAL u Zrenjaninu, do nedavno najveća prodavnica u sistemu GOMEX-a, obeležila je 3. decembra zajedno sa svojim potrošačima, jedanaestu godišnjicu rada. Rođendanska žurka je, već po tradiciji, organizovana u nedelju, kada je TOTAL i najposećeniji. Inače, prvi kupci pazarili su u TOTAL-u 7. decembra sada već davne 2006. godine…

 

Supermarket TOTAL  je tog dana  našim potrošačima ponudio brojne artikle po „totalno“ niskim cenama „rame uz rame“ sa onim proizvodima koji su na našim redovnim akcijama. Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače.

 

Više od petnaest dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte i kafe. Naša kompanija je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u TOTAL-u obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

Za najmlađe posetioce TOTAL-a bila je osmišljena bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima – klovnom Bimbom, Spajdermenom i Princezom, a veliko interesovanje privukao je „face painting“ odnosno „crtanje po licu“.

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugasili smo čak jedanaest svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.

 

Sve ovo je dobar šlagvort za sve ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i božićne praznike. Trudićemo se da uvažimo sve sugestije koje smo dobili od naših potrošača i na taj način budemo još bolji u 2018. godini, za koju pripremamo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce.