ZRENJANIN-Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom i unosi sreću i radost, okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši ne izostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje prostora ikebanama.

-Upravo zbog predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika cvećara “Jasmin” je pripremila Novogodišnje ikebane koje su aranžirane prirodnim granama četinara, svećama raznih boja i debljina, kao i Novogodišnjim ukrasima. Cene ikebana su povoljne. Kreću se od 300-1000 dinara i zavise od broja sveća i ukrasa koji se nalaze u ikebani. Novogodišnje ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora, ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka. Pozivamo građane da dođu u cvećaru „Jasmin“ i izaberu Novogodišnje ikebane kako bi svoj stambeni ili poslovni prostor oplemenili pred nastupajuće praznike-rekla je Danijela Tančić referent marketinga  JKP „Čistoće i zelenilo“.

Cvećara “Jasmin” nalazi se u samom centru grada, u Svetosavskoj ulici br.2. Radno vreme cvećare je svakog radnog dana i subotom od 7-20 časova, a broj telefona cvećare je 023/536-772.