ZRENJANIN- Juče oko 18,00 časova, u Zrenjanin na raskrsnici ulica Veselina Masleše i Patrijarha Pavla, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač automobila “reno “ iz okoline Zrenjanina naleteo na ženu-pešaka (1973) iz Zrenjanina. Ona je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Vozač automobila je uhapšen i po odobrenju zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, određeno mu je zadržavanje do 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu, novogodišnja noć je protekla bez većih incidenata. Nije bilo prijava izvršenja težih krivičnih dela i prekršaja. Policija je intervenisala prilikom prijave 2 krađe iz ugostiteljskih objekata i 3 fizička napada.