Pogledajte šta Vam zvezde poručuju za prvu nedelju 2018. godine.

OVAN

Posao – Sve ste ambiciozniji, ali da biste uspeli u onom što želite, to neće biti dovoljno. Nailazićete na prepreke, zavist i podmetanja, posebno ako se takmičite za viši položaj.

Ljubav – Igraćete se s partnerovim osećanjima. Teraćete inat, a takvo će ponašanje biti posledica vaše nesigurnosti u njegova osećanja. Nemojte praznike provesti u svađi. Nastojte da se što manje mešate u tuđa posla i ne svađajte se.

 

BIK

Posao-Radni tempo ove nedelje neće biti intenzivan, ipak nećete mirovati. Pronaći ćete načina kako da poboljšate zaradu i naći naćin da ugrabite dobre prilike. Projekti na kojima ste vredno radili donose vam dobit.

Ljubav –  Uspešno ćete rešiti nesuglasice sa partnerom  i vratiti veru u ljubav. Prepustite se prazničnoj atmosferi, družite se, putujte.

BLIZANAC

Posao – I dok  većina uživa u praznicima, vi vredno radite, a kako i ne bi kad ste u razdoblju koje donosi bolju zaradu. U novu godinu ulazite s novim idejama i puni motivacije.

Ljubav – Poboljšana komunikacija s voljenim pokazaće vam da se vredelo boriti za ljubav i partnera. Vaš odnos ili brak dobijaju novi uzlet, popraćen romantikom. U nedelji ste kada biste prioritet trebali dati zabavi i ljubavi.

RAK

Posao – Merkur u Strelcu primoravaće vas na više odricanja, a ni neke nepravde od ljudi kojima ste verovali nisu isključeni. Moraćete uložiti više truda, ako  želite da ostvarite zamišljeno.

Ljubav – Ljubomora i jaka osećanja uneće uzbuđenje, ali i napetost u vaš odnos. Ako ste u vezi, imaćete osećaj da vas partner previše kontroliše i sputava.

LAV

Posao – Neprestano ćete biti u žurbi i pod stresom. Bićete preopterećeni obavezama.

Ljubav – Ove nedelje moglo bi doći do simpatija s osobom s kojom ste dosad bili u površnim odnosima. Slobodne lavove ovih dana čeka zanimljivo udvaranje. Dovoljno sna pomoći će u rešavanju manjih zdravstvenih tegoba.

DEVICA

Posao – Vladavina Jarca biće zaslužna za vašu bolju koncentraciju i navalu kvalitetnih ideja. Isticaćete se kreativnim rešenjima i imati odlične odnose sa šefovima. Ljubav – Kovaćete velike planove s partnerom, posebno ako ste u dugoj vezi. Novu godinu započećete s idejom o skorom venčanju ili zajedničkim životom. Sada zavedite osobu koja vam se jako sviđa, bićete neodoljivi.

VAGA

Posao – Nemojte se suprotstavljati autoritetima. Svaku vašu reč smatraće daleko težom i ozbiljnijom nego što stvarno jeste, pa pazite čak i kad se samo šalite pred njima.

Ljubav – S partnerom se razilazite u bitnim pitanjima. Sve će završavati sa žučnim raspravama, nakon kojih će slediti nekoliko dana ljutnje, a potom pomirenja. Držite se podalje od spletki na poslu.

ŠKORPIJA

Posao – Prijateljski položaj Merkura i Sunca upućuje na preveliku dozu srećnih okolnosti u poslovnim kontaktima, na putovanjima i komunikaciji s kolegama. Bićete visoko motivisani.

Ljubav – Dani će proteći u dobroj zabavi s društvom i opuštenoj atmosferi. Upoznaćete zanimljivu osobu preko prijatelja te brzo zaboraviti na ono loše iz prošlosti. Godiće vam putovanje, posobno zimovanje i skijanje.

STRELAC

Posao – Sklopićete posao koji će vam u novoj godini doneti dobru zaradu. Nije isključeno da se spojite s uticajnom osobom koja će vam olakšati napredovanje. Nekima je moguće priznanje.

Ljubav – Pojaviće se osoba čiji će vam se pogledi na život svideti. Imaćete iste hobije, sličnu životnu priču, a možda i raditi isti ili barem sličan posao. Previše hrane i alkohola opteretiće vaš želudac!

JARAC

Posao – Sve dolazi na svoje mesto. Oni koji nisu imali sluha za vaše predloge, sada će pažljivo pratiti sve što radite i govorite. Vreme je pokazalo da ste u mnogočemu bili u pravu.

Ljubav – Nagli uzlet u ljubavnom životu ponovno vas spaja s nekim koga niste do kraja preboleli. Osobe  rođeni u prvoj dekadi doživeće srećne trenutke ispunjenja.

VODOLIJA

Posao – Privedite poslove kraju jer ste u razdoblju povećanih napora. Nije vreme za ostvarenje većih planova i ambicija. Novu godinu zapoćećete prilično umorni i ne baš orni za rad.

Ljubav – Manja stagnacija ne bi smela biti razlog za paniku, no teško ćete se otrgnuti sumnjama i ljubomori. Porodične prilike nameću vam sve teže odgovornosti.

RIBA

Posao – Uspešno ćete rešavati prošlogodišnje zastoje. Imaćete dovoljno energije za sve planirane aktivnosti, ali bi bilo pametno da se usmerite tamo gde možete najviše postići.

Ljubav – Drugi će vam deliti komplimente i svedočiti vašoj privlačnosti i šarmu. Osobe suprotnog spola udvaraće vam se i prilaziti vam sa željom da vas bolje upoznaju. Proširite krug prijatelja, ispunite se kroz hobije i kreativan rad.