Drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Šidu, u Sremskom okrugu, smeštenom na padinama Fruške gore., predat je u petak, 30. marta tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Supereta „Šid Centar“ ujedno je i  156. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

Nova radnja prostire se na 230 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno 12 novih kolega i koleginica. MPO „Šid Centar“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za format superete. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu.

Potrošačima je asortiman od blizu 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

-Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Šid Centar“ deliti slično iskustvo- rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.