Kumane- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 8. marta, bez struje će ostati deo ulice Žarka Turinskog, od Ljubice Odadžić do Makse Kovačeva u periodu od 10 do 11 časova.

Elemir- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 8. marta, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Vuka Karadžića, od I. L. Ribara do kraja prema pruzi; Partizanska, od Vuka Karadžića do Maršala Tita; I. L. Ribara , od Vuka Karadžića do Aradačkog reda; M. Stojanovića, od b.Surle do Aradačkog reda; M.Tita, od I.L.Ribara do Železničke i Zdravka Čelara, od M. Tita do Aradačkog reda, kao i cele ul.: D. Obradovića, Aradački red, Železnička, Krajiška i Nušićev red u periodu od 9 do 12 časova, dok će delovi sledećih ulica: T. Markovića, od Zdravka Čelara, do kraja prema Grobljanskoj; Zmaj Jovina, od Proleterske do pola između B. Mijatova i T. Markovića; dr L. Mijatova i Partizanska, od Proleterske do T. Markovića; Z. Čelara, od Proleterske do Lenjinove i I. L. Ribara, od Proleterske do pola između Lenjinove i T. Markovića, kao i cele ul.: Proleterska, B. Mijatova i Đ. Jakšića ostati bez struje u periodu od 12.45 do 14.30 časova.

Krajišnik- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 8. marta, bez struje će ostati kompletno naseljeno mesto u periodu od 9 do 14 časova.

Banatski Despotovac- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 8. marta, bez struje će ostati kompletno naseljeno mesto u periodu od 9 do 10 časova.